A Bar – Cocktail bar Amsterdam

Alles wat zo bijzonder is aan Amsterdam en haar omgeving komt samen in A bar. Onze cocktail bar biedt de gelegenheid om in een mooie en eigentijdse sfeer te genieten van bijzondere cocktails.

Dé Amsterdamse Cocktail bar

A bar serveert als specialiteit klassieke cocktails met een moderne twist. De basis van het assortiment bestaat uit een breed scala aan Nederlandse distillaten, geleverd door verschillende Hollandse en Amsterdamse distilleerderijen. Tevens heeft A bar zijn eigen private labels zoals Gin, Vermouth & Wodka . Er is nauw samengewerkt tussen de bar en de keuken om essentiële componenten voor de cocktails te maken.

Menukaart

Gedurende de middag en avond biedt onze kaart ‘food to share’ en overige gerechten. Eenvoud, fris en puur zijn kernwoorden die de boventoon voeren op onze wisselende menukaart. Centraal staan heerlijke seizoensproducten die veelal afkomstig zijn van topleveranciers. Een kleine knipoog naar de food-trend uit Scandinavië, gebruik makend van onze eigen heerlijke streekproducten.

Live cooking

A bar introduceert deze zomer live cooking. U kunt onder het genot van een drankje genieten van het uitzicht over de Amstel. Ondertussen bereidt de chef-kok uw gerecht op het terras. Deel onze heerlijke gerechten met uw familie, vrienden of geliefde. De openingstijden van onze keuken op het terras zijn maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 21:30 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:30.

Events

Regelmatig worden in A bar evenementen georganiseerd zodat u in het weekend kunt genieten van lokale smaken in een trendy setting.

Tijdens Jenever Monday maakt u kennis met de verschillende smaken, de geschiedenis, de geheimen en de productie van dit beroemde destillaat.

De Meet the Maker serie introduceert u in de wereld van de merken van A bar.