Events

A bar organiseert regelmatig evenementen om je kennis te laten maken met lokale likeuren in een gezellige omgeving. Elke maandag staat er een selectie van lokale jenevers klaar voor een proeverij op Jenever Monday. De Meet the Maker serie vertelt de verhalen achter de labels van A bar in een masterclass.

Heb je aan A bar gedacht voor een privé evenement? Of je nu een locatie voor een formele receptie of een privé evenement zoekt, A bar is de perfecte plek om een groep tot 80 personen te ontvangen. Op mooie dagen biedt het terras ruimte om een gezelschap te verwelkomen met een cocktail receptie of een luxe barbecue.

05/03/2018 - 11/03/2018

Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktail Week 2018 brengt meer dan 40 van de beste cocktailbars en brands samen voor een week waarin de waardering voor cocktails EN non-alcoholische cocktails centraal staat. Deze aperitifhubs bestaan uit hotelbars, cocktailbars en bars waar je wat te eten kunt bestellen. In 2018 is onze exclusieve A bar wederom onderdeel van dit geweldige evenement!

De Amsterdam Cocktail Week is een gratis evenement voor iedereen die legaal alcohol mag drinken. U heeft recht op één Signature-cocktail per bar voor een voordelige prijs.

Klik door naar onze A bar Signature-cocktails voor Amsterdam Cocktail Week 2018.

april 2018
mei 2018
Geen evenementen gevonden!
View events calendar