Events

A bar organiseert regelmatig evenementen om je kennis te laten maken met lokale likeuren in een gezellige omgeving. Elke maandag staat er een selectie van lokale jenevers klaar voor een proeverij op Jenever Monday. De Meet the Maker serie vertelt de verhalen achter de labels van A bar in een masterclass.

Heb je aan A bar gedacht voor een privé evenement? Of je nu een locatie voor een formele receptie of een privé evenement zoekt, A bar is de perfecte plek om een groep tot 80 personen te ontvangen. Op mooie dagen biedt het terras ruimte om een gezelschap te verwelkomen met een cocktail receptie of een luxe barbecue.

Daily Event

Amsterdam Light Festival & The A Bar

Geniet van alle lichtjes in het prachtige Amsterdam! De beste manier om dit te doen is door een tocht over het water.  Upgrade deze unieke belevenis door vooraf onze exclusieve aanbieding te reserveren. Ons arrangement is inclusief een boottocht* prijs vanaf €440,- en 2 drankjes (Hollands assortiment) voor € 10,- per persoon . De drankjes worden geserveerd in de A bar voorafgaand of na uw boottocht.

Beschikbare tijden 18.00 en 20.30 uur.

*Boten naargelang beschikbaarheid

Voor meer informatie en reserveringen neemt u contact op met amstel.events@ihg.com of T: +31 (0)20 520 3199.

januari 2018
februari 2018
Geen evenementen gevonden!
View events calendar